Grydeskeen.dk i gårsdagens udgave af Ekstra Bladet

Vækstlaget har det med at være præget af en naturlig, organisk mudren. En uro & spiren. Bloggen som medie erklæres halv- til helårligt for død fra en ny kant — men antallet af blogs stiger, og læserskaren følger med. På dansk grund viste afgående formand fra FDIM (Foreningen af danske internetmedier) fx i maj, at antallet af danskere, der jævnligt læser blogs, var steget fra 472.000 til 900.000 i løbet af 2009.

Modeblogs har længe løbet med en stor del af mediernes opmærksomhed, men i løbet af 2009 og 2010 er madbloggerne kommet godt med.

Danmarks første madbloggersymposium, der løber af stablen d. 28 august (bl.a. med Claus Meyer som taler), ville de færreste nok have forestillet sig for 2-3 år siden.

Og de traditionelle medier fra aviser til magasiner ta’r også madbloggerområdet til sig i stigende grad — senest har Morten Ildall fra Grydeskeen.dk været featuret i Ekstra Bladet.


Kilder: Medierevolution. Eksplosiv stigning i antallet af danske blogs.

Comments
2 Responses to “Grydeskeen.dk i gårsdagens udgave af Ekstra Bladet”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Kasper fra Bergholt.net har iøvrigt på madbevagelsen.dk skrevet et lille indlæg om det. […]

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Lars Kiilerich and Madbloggersymposium, Marie Sainabou Jeng. Marie Sainabou Jeng said: Se @Grydeskeens indlæg om omtale i Ekstra Bladet og om Madbloggersymposium. http://bit.ly/cMgzCm #MAD2010 […]Leave A Comment

RSS Nyt fra Mediebevægelsen