Salomonisk løsning på feed-problemet

Kære medmadbloggere!

En salomonisk løsning på feed-problemet
Som tidligere skrevet (Problemer med feeds) var antallet af madblogs i Madbevægelsen blevet så højt, at det modul, der genererede featurespalten i højresidne og sørgede for, at nye indlæg blev publiceret på sitet i kortform ikke længere kunne følge med. Efter diverse forsøg med Yahoo Pipes og Google Reader til præ-kompilering af feedsne, er jeg nu landet ved en salomonisk løsning.

Featuresektionene har ændret udseende
Nyt feedes ind i højresiden som før, men der bli’r ikke genereret et indlæg, og der kommer heller ikke billeder med over, desværre. Jeg håber, det er til at leve med. Hvis ikke så send mig en mail (kasper . bergholt @ gmail . com), så fjerner jeg din blog fra både oversigten over danske madblogs og undlader at slutte dig til featuresektionen i højresiden. Der går lidt tid, før jeg har fået alle blogs med i den nye løsning, men de første kan ses allerede nu i højresektionen.

Opdatering  d. 14/01 — er nu nået til ‘s’.

Opdatering kl. 14.30 lørdag d. 14/1:  Alle blogs er nu med i featuresektionen i højrespalten.

Mere fokus på Madbevægelsen-blogs i venstresiden
I et forsøg på at skabe øget fokus på de madblogs, der er en del af Madbevægelsen, har jeg oprettet en fuld liste i venstresiden.

Alt godt,

Kasper

salomonisk-loesning-feed-problem-madbevaegelsen

Comments
4 Responses to “Salomonisk løsning på feed-problemet”
 1. Anders says:

  God lavpraktisk løsning på problemet. Der er dog lidt gestaltlovsmæssige udfordringer, der eksempelvis gør, at det ser ud som om Anneauchocolat skriver om “heltsmadreteftercrossfit” og Sukkerhjerte skriver om “Ægte mandeføde” :)

 2. Kasper says:

  Hej Anders!

  Ja, der er ingen tvivl om, at det var federe før. Jeg deler også din opfattelse af, at spacingen er lidt spøjs. Hvis der er nogen css-hajer, der har lyst til at træde til med en hjælpende hånd, så hører jeg gerne fra jer / sender plugin-koden.

  Alt godt,

  Kasper

 3. Sjønne says:

  Hvis du stadig har brug for hjælp til den mystiske spacing, så vil jeg da gerne prøve at hjælpe – bare send mig en mail :)

  Mvh Sjønne

 4. Kasper Bergholt says:

  Meget, meget, meget gerne Sjønne. Jeg sender dig en mail med php-filen lige om lidt.

  Alt godt & på forhånd tak!

  Kasper

Leave A Comment

RSS Nyt fra Mediebevægelsen